Lån til black friday

Årets største shoppinguke: Disse 4 tingene må du huske på når du skal handle under Black Week 2022

De fleste nordmenn lader opp til en heftig shoppinguke i form av Black Week, og da spesielt Black Friday. Denne uken er perfekt for deg som skal kjøpe inn alle julegaver og andre ting til julen, og for deg som har ønsket deg noe i lengre tid, men som ikke har råd før varen blir satt ned i pris under Black Week.

For Black Week byr på noen ordentlige store kupp. Det betyr imidlertid ikke at man bør bli uoppmerksom. Det er enkelt å ta forhastede valg når det kommer til pris på en eller flere varer. Her skal du få fire tips til ting du bør huske på når du skal shoppe under Black Week. I tillegg tar vi tempen på hvilke betalingsløsninger som kan egne seg.

  1. Kommer du over en ekstremt god pris på en vare du vil kjøpe? Vær på vakt og sjekk prishistorikken før Black Friday.
  2. Dobbelsjekk nettbutikken du tenker å handle hos. Her bør du spesielt se etter nettbutikkens kontaktinformasjon slik at du har mulighet til å ta kontakt med kundeservice.
  3. Forsøk å begrens forhastede impulskjøp. Det beste er å kjøpe varer du har planlagt å kjøpe.
  4. Du bør alltid sammenligne priser hos en rekke butikker. Undersøk også om du finner rabattkoder slik at du får ytterligere rabatt. På denne måten kan du spare mye penger.

Forbrukslån – en god løsning på Black Friday?

Det er på ingen måte unormalt å ta opp forbrukslån og kredittkort til en uke som Black Week. Dette kan være et godt alternativ for julehandelen, spesielt dersom du vet at det kommer inn penger etter denne uken.

Samtidig kan det også være en god løsning for personer som ikke har spart opp penger til Black Week. Da er det imidlertid svært viktig at du forsikrer deg om at du ikke tar opp et altfor dyrt forbrukslån.

Skal du ta opp forbrukslån like før årets første shoppinguke? Bruk en lånemegler slik at du slipper å bruke tid på å søke om lån hos mange ulike banker og långivere.

Hva kjøper folk flest under Black Week?

Årets Black Week og Black Friday foregår like mye fysisk i butikkene som på nettbutikker. Her er det vanlig å få de største rabattene på klær og elektronikk, og de mest populære kjøpene har vanligvis vært mobiltelefoner, hodetelefoner og støvsugere de siste årene.

Gjenbruk eller kjøpe noe nytt?

Hvert år er det stadig med nye nettbutikker under Black Week, dette fordi det hadde vært økonomisk dumt å stå over og butikkene kan miste mange kunder. De siste årene har det likevel vært noen aktører som har markedsført gjenbruk som et alternativ til shopping av nye ting.

Hva velger du under Black Week 2022?